Boerderijenkalender met prijsvraag

geplaatst in: Nieuws | 0

2021, 5 november


Iedere maand een ander kunstwerk van Marijke Dijkstra aan de muur!

Boerderijen Verjaardagskalender

Marijke Dijkstra heeft in de afgelopen jaren een aantal boerderijen in haar omgeving in pentekeningen vastgelegd. Ze tekende die in het gebied van Wijhe tot Welsum, van Wesepe tot Olst, van Diepenveen tot Averlo, van Lettele tot Terwolde.
De prijs van de kalender is € 10,00 excl. verzendkosten.

Stuur een e-mail naar marijke-dijkstra@hetnet.nl voor meer informatie en/of om een exemplaar te bestellen.

PRIJSVRAAG

Als u de kalender heeft besteld, kunt u ook meedoen aan een prijsvraag, waarbij u een aquarel van Marijke kunt winnen. Er zijn er 3 beschikbaar, zie hieronder.

Op de kalender ontbreekt de ondertiteling. En dat is nu precies het onderwerp van deze prijsvraag: waar staan deze boerderijen?

Van Wijhe tot Terwolde, dichtbij de IJssel en verder landinwaards, tot 30 april 2022 hebben kopers van de kalender de tijd om in de eigen omgeving op zoek te gaan.

In mei 2022 zal in Informatiecentrum Den Nul de uitslag te zien zijn in een expositie van de tekeningen, dan mét ondertiteling.. Er zijn 3 prijzen te winnen, aquarellen van de hand van de kunstenaar.

Het initiatief van deze kalenderprijsvraag wordt ondersteund door de Historische Vereniging Diepenveen en Het Olster Erfgoed.

Vanaf half november is de kalender voor € 10,00 te koop bij:

– boekhandel Korten in Olst
– boekhandel Praamstra in Devneter.
– boekhandel Schippers in Wijhe

Meer informatie en het prijsvraagformulier kunt u hier downloaden.