Tweede expositie De Kleine Noordijk te Wilp

geplaatst in: Exposities, Nieuws | 0

 2019, 1 Mei - 3 november
Horizon-taal 6, aquarel, 90×70 cm

Overzicht bezichtigingsmomenten van Marijke’s aquarellen, die tot 1 november 2019 een gastvrij onderdak genieten in De Kleine Noordijk te Wilp.
Tijdens die periode vinden er een aantal activiteiten plaats waarvoor Marijke je graag uitnodigt.

Voorafgaand aan de geplande concerten die om 15.00 uur beginnen (zie www.sckn.nl/voorstellingen)  is Marijke’s werk te bezichtigen, van 13.00 tot 15.00 uur.  Na de Lofoten-aquarellen en de bloem-aquarellen is er nu een serie ‘vergezichten’ te zien, waarbij het thema ‘afscheid’ op wonderlijke wijze aan de orde is.

Marijke zou het heel fijn vinden om u daar op één van de volgende data te mogen begroeten!

19 mei:  concert met werken van Brahms en Dvorák door 4 conservatorium studenten (cello, viool, piano en klarinet). Van 13.00 tot 15.00 uur gelegenheid om mijn  bloemenaquarellen uit verschillende periodes te bezichtigen. Ook is een herdruk van mijn boekje Ademruimte dan en daar te verkrijgen.

16 juni:  afsluiting van het seizoen, buitenconcert met verhalenvertelster Mirjam Mare.  Ook dan hoop ik van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig te zijn, evenals op

25 augustus:  Opera de la Casa

14/15 september:  Open monumentendagen,  De Kleine Noordijk is dan open. Op zaterdag 14 september is op het toneel van het Koetshuis een serie scrolls te zien. Marijke is van 10 uur `s ochtends tot 17.00 uur daar aanwezig.

Serie Scrolls, te zien zaterdag 14 sept. op het toneel van het Koetshuis


3 november:  Op zondag 3 november is er een feestelijk afscheid van een lange en afwisselende expositie-periode (Lofoten-landschappen, serie bloemen en ‘vergezichten’). Marijke zal dan een ‘brainwash- talk’ houden over Compassie in de kunst.

Voorafgaand aan de voorstellingen van 3 maart, 6 april en 18 mei is de expositie te zien in van 13.00 uur tot 14.30 uur.  Zie www.sckn.nl. Marijke zal dan zelf ook aanwezig zijn.